2022 évértékelő

Évértékelő - Hátat fordítunk 2022-nek!


Sokat köszönhetek az idei évnek, rengeteget fejlődtem a hazai- és nemzetközi bajnokságokban! A tavalyi Grand Finals volt az első MiniMax-os versenyem már ott eldőlt, hogy erre az évre kategóriát váltok és igyekszünk a legtöbbet tenni a fejlődés érdekében.

Ebben az évben nehéz lenne kiemelni egy adott pontot, ami a legemlékezetesebb, hiszen más-más versenyeken más eredményeket értékeltünk nagyon jó eredményként.

Az Euro Trophy sorozatban bátran mondhatjuk, hogy a tanulóévhez képest sok olyan kiugró eredményem volt, mint a le mans-i időmérő 2. hely, vagy a Winter Cup-on elért 5. hely. Az FIA CEZ bajnokságban az év végére csupán pár ponttal maradtam le a bajnoki címről, ami szuper eredmény az első Minis évemben.

A hazai bajnokságokban sikerült 100%-os teljesítményt nyújtanom, hiszen a Club Sport bajnokságot és az Országos Bajnokságot is sikerült megnyernem, utóbbinak köszönhetően pedig már kétszeres magyar bajnoknak mondhatom magam!

Az év végén a Grand Finals fantasztikus volt, az élmezőnyben küzdhettem a döntőben, annak ellenére, hogy az első selejtezőn egy rajtbaleset után hátraestem. Ezzel egy nagyon fontos dolgot tanultam meg: sosem szabad feladni, mindig a végsőkig kell harcolni!

Ezekkel a tapasztalatokkal lépünk át 2023-ba, előtte azonban szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített ebben az évben és természetesen nektek, szurkolóimnak, akik folyamatosan pozitív üzenetekkel láttok el személyesen és a közösségi médiában is!

Köszönöm a munkát Kálmán Péternek, Darvasi Marcellnak, a KMS Europe-nak, Körös Petinek, a Fit4Race-nek és a HUMDA Academy-nek!

Gyere 2023!

No items found.

még több olvasnivaló

kövess a közösségi médiában

Ha szeretnél elsőként értesülni a versenyeim aktuális eredményeiről és a karrierem fontos eseményeiről, akkor gyere, csatlakozz!